Anti allergie matrashoes

Al onze matrashoezen zijn Anti-allergisch

Door het feit dat het schier onmogelijk is om matrassen goed te reinigen, worden de matrassen na verloop van tijd broedhaarden van stof, bacteriën, en huisstofmijt, met alle gevolgen van dien.

Uit een recent onderzoek blijkt uit dat 20% van de bevolking lijdt aan allergieën, waarvan weer de helft gevoelig blijkt te zijn voor huisstofmijt. Daarom is een hygiënische slaapomgeving des te belangrijker als men bedenkt dat gemiddeld 8 uur per dag in bed wordt doorgebracht en soms door omstandigheden nog wel langer dan die acht uren. Door uw matrashoes te vernieuwen, krijgt u weer een schoon en hygiënisch matras. Maak uw matras weer als nieuw en bestel uw nieuwe anti allergie matrashoes vandaag nog.

https://www.matrashoes.com/hoezen/standaard-matrashoes/

https://www.matrashoes.com/hoezen/luxe-matrashoes-thermocool/

Medische matrashoes Anti-Allergisch en waterdicht

De hoogste kwaliteit die er verkrijgbaar is op het gebied van allergeendichte matrashoezen is de medische hoes. Deze kwaliteit wordt gemaakt van een circulair gebreide polyesther vezel met een polyurethane coating. Het is een ademende hoes, elastisch, niet zweterig of krakend, maar een mooie soepele hoes met alle eigenschappen ter bescherming van uw huid en luchtwegen. De hoezen zijn 3 zijdig afritsbaar en wasbaar op 90 graden.

Ademend

Waterdicht en urine bestendig

Anti bacterieel

Anti huisstofmijt

Vlamvertragend

 

 

 

 

Bestel uw medische matrashoes via onderstaande link

https://www.matrashoes.com/hoezen/incontinentie-matrashoes/

Staat uw maat er niet bij ? Wij maken alle matrashoezen in iedere gewenste vorm en maat.

De afmetingen die wij in de maattabel aanbieden zijn standaard afmetingen. Mocht uw afmeting hier niet tussen staan vraag een vrijblijvende prijsopgave voor een matrashoes op maat https://www.matrashoes.com/matrashoes-op-maat/

Klik hier om onze matrashoezen te bekijken