Incontinentie matrashoes

69,00109,00

Onze medische anti-allergische incontinentie matrashoes biedt u de hoogste bescherming van uw kostbare matras. Ventilerend, soepel, niet zweterig en ook geschikt tegen alle allergische aandoeningen.

Deze matrashoes is eenvoudig te reiningen en wasbaar op 90 graden. Bescherm uw lichaam en uw matras met deze gecertificeerde kwaliteit.

Wissen

Beschrijving

Medische matrashoes Anti-Allergische en waterdicht

Deze medisch verantwoorde matrashoes is gemaakt van een gebreide polyesthervezel met een polyurethane coating. Deze matrashoes is hierdoor waterdicht en urinebestendig, maar toch ademend. Een soepele en elastische kwaliteit die comfortabel aanvoelt over uw bestaande matras, of matraskern. Iedereen die op zoek is naar een betere bescherming van huid en luchtwegen.

Wanneer uw matras of matraskern beschermd is met deze hoes, wordt er vaak een katoenen molton gebruikt met een katoenen hoeslaken. Uw matras is 100% beschermd, de hoes is eenvoudig afneembaar, maar ook wasbaar op 90 GRADEN.

Voordelen incontinentie matrashoes

De voordelen van het incontinentie matrashoes

  • De matrashoes is 100% waterdicht
  • De matrashoes is micro ademend, dus het geeft geen zweterig gevoel
  • Easy care -wasbaar op 90 Graden Celsius-droger op lage temperatuur
  • Geruisloos
  • Eenvoudig afritsbaar, door de 3-zijdige ritssluiting
  • Ecologisch verantwoord: de incontinentie matrashoes is een recyclebaar product
  • Gemaakt van West Europese en gecertificeerde materialen

Wij leveren deze matras niet alleen aan klanten die de incontinentie matrashoes thuis gebruiken, maar ook aan hotels, kuur-oorden, klinieken en ziekenhuizen. Met onze incontinentie matrashoes bent u verzekerd van een hoogwaardige bescherming van uw matrassen.

Incontinentie matrashoes bestellen

Dit product is geschikt voor matraskernen met een dikte van circa 12 -16 en 20 centimeter. Mocht uw maat niet in bovenstaande tabel staan, dan kunnen wij een matrashoes voor u op maat maken.

 

Extra informatie

Afmetingen

80 x 200, 80 x 210, 90 x 200, 90 x 210, 140 x 200

Samenstelling

Circulair gebreide polyesther met een polyurethane coating 245 gram per M2

Hoekhoogte

12, 16, 20

Levertijd

De levertijd van onze matrashoezen ligt tussen de 4 en 7 werkdagen. Over het algemeen worden onze matrashoezen binnen een week (gratis) bij u thuisbezorgd.

Afritsbaar

Deze matrashoes is afritsbaar en heeft een 3-zijdige ritssluiting

Wasbaar

Deze matrashoes is wasbaar op 90 °C

Verzendkosten

Gratis bezorging