Incontinentie matrashoes

Uw incontinentie matrashoes binnen 5 dagen GRATIS bij u thuisbezorgd

Uw incontinentie matrashoes wordt gratis door ons via onze betrouwbare logistieke partner GLS naar u toe verzonden.

Nadat u uw incontinentie matrashoes bij ons besteld heeft, ontvangt u van ons een orderbevestiging met daarin ter controle uw bestelling. U kunt veilig online afrekenen middels uw favoriete betaalmidden, u heeft keuze uit iDeal, Bancontact/ Mister Cash of Paypal.

Wilt u liever uw bestelling onder rembours ontvangen (u betaalt dan pas bij ontvangst van het pakket aan de postbode), dan kan dat ook uiteraard. Hiervoor rekenen we € 7,50 rembourskosten.

Een incontinentie matrashoes die het volledige matras omsluit

Onze incontinentie matrashoes is gemaakt van een circulair gebreide polyesther voorzien van een voorzien van 3 opeenvolgende coating-slagen. De matrashoes is hierdoor waterdicht en dus ook urinebestendig. Ondanks dat de matrashoes waterdicht is, is hij toch soepel, zacht en ademt de matrashoes goed. Zelfs na talloze wasbeurten blijft de matrashoes deze eigenschappen behouden.Deze matrashoes is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betere bescherming van het matras.

Wij leveren deze matras niet alleen aan klanten die de incontinentie matrashoes thuis gebruiken, maar ook aan hotels, kuuroorden, klinieken en ziekenhuizen. Met onze incontinentie matrashoes bent u verzekerd van een hoogwaardige bescherming van uw matrassen.

Voordelen incontinentie matrashoes

De voordelen van onze incontinentie matrashoes overzichtelijk op een rij:

  • De matrashoes is 100% waterdicht
  • De matrashoes is micro ademend, dus het geeft geen zweterig gevoel
  • Easy care – Wasbaar op 90 Graden Celsius-droger op lage temperatuur
  • Geruisloos
  • Eenvoudig afritsbaar, door de 3-zijdige ritssluiting
  • Ecologisch verantwoord: de incontinentie matrashoes is volledig recyclebaar
  • Gemaakt van West-Europese en gecertificeerde materialen

Incontinentie matrashoes en hygiëne

Door het feit dat het schier onmogelijk is om matrassen goed te reinigen, worden de matrassen na verloop van tijd broedhaarden van stof, bacteriën, en huisstofmijt, met alle gevolgen van dien.

Uit een recent onderzoek blijkt uit dat 20% van de bevolking lijdt aan allergieën, waarvan weer de helft gevoelig blijkt te zijn voor huisstofmijt. Daarom is een hygiënische slaapomgeving des te belangrijker als men bedenkt dat gemiddeld 8 uur per dag in bed wordt doorgebracht en soms door omstandigheden nog wel langer dan die acht uren. Door uw matrashoes te vernieuwen, krijgt u weer een schoon en hygiënisch matras. Maak uw matras weer als nieuw en bestel uw incontinentie matrashoes vandaag nog.

Klik hier om de incontinentie matrashoes te bestellen