Matrashoes met rits kopen

Matrashoezen en matrassen

Veel matrassen worden vaak langdurig gebruikt, en zijn onderhevig aan slijtage, of zien er aan de buitenkant nog goed uit, maar toch zijn schimmels in meer of minder mate niet altijd zichtbaar, en het laat niets aan de verbeelding over dat dit een ongezond slaap klimaat kan opleveren. Vocht en condens en een klam aanvoelend matras wordt voornamelijk veroorzaakt door ons eigen lichaam, want ieder mens verliest zo’n 0,5 liter vocht per nacht.

Bekijk hier onze matrashoezen

Alle matrashoezen op MatrasHoes.com zijn voorzien van een rits

Uw matras weer als nieuw met onze matrashoes met ritssluiting

Het comfort van uw huidige matras is nog steeds naar wens, alleen een nieuw aansluitend jasje zal uw eigen matras weer een nieuwe levens fase geven. U heeft de keuze om een matras te laten reinigen, wat een ingrijpende en vaak kostbare aangelegenheid is, of heel eenvoudig uw oude bekleding te vervangen door een nieuwe complete matrashoes uit onze eigen matrassen fabriek.

Matrashoes met rits vervangen instructievideo

Een matrashoes met rits bestaat uit een dubbeldoeks weefsel, die gewatteerd wordt met een 200 grams per M2 hollow-fiber, de doorgestikte patronen zorgen ervoor dat de vulling op zijn plaats blijft zitten.

De matrashoezen zijn voorzien van ritssluitingen die over drie zijdes van de matrashoes lopen.

Het is heel eenvoudig om de hoes over uw bestaande matras kern heen te leggen, u zet uw matras recht op zijn lange kant en legt de opengeritste hoes over de lange kant eromheen, vervolgens laat u het matras weer op zijn platte kant vallen, en ritst u de hoes over 3 zijdes dicht.

Bekijk hier onze matrashoezen

Search engine powered by ElasticSuite