Matrashoes Topper

Een nieuwe matrashoes voor uw topdekmatras

Inmiddels worden veel bedden voorzien van een comfortabel topdekmatras, deze dekmatrassen verhogen het ligcomfort, maar beschermen ook uw kostbare matrassen tegen snellere slijtage. Dit beschermen heeft ook een keerzijde, niet uw matrashoes is nu onderhevig aan vocht en condens, maar nu uw matrastopper! En het laat niets aan de verbeelding over dat dit een ongezond slaap klimaat kan opleveren.

Maak uw topper weer als nieuw met een frisse, nieuwe matrashoes met ritssluiting

Het comfort van uw dekmatras is nog steeds naar wens, alleen een nieuw aansluitend jasje zal uw eigen topdekmatras weer een nieuwe levens fase geven. U heeft de keuze om een topdekmatrashoes te laten reinigen, wat een ingrijpende en vaak kostbare aangelegenheid is, of heel eenvoudig uw oude bekleding te vervangen door een nieuwe complete matrashoes uit onze eigen matrassen fabriek.

Een matrashoes voor uw topper met rits bestaat uit een dubbeldoeks weefsel, die gewatteerd wordt met een 200 grams per M2 hollow-fiber, de doorgestikte patronen zorgen ervoor dat de vulling op zijn plaats blijft zitten.

matrashoes topper

De topdekmatrashoezen zijn voorzien van ritssluitingen die over drie zijdes van de hoes lopen. Het is heel eenvoudig om de hoes over uw bestaande topmatras-kern heen te leggen.

Klik hier om de matrashoes voor topdekmatras te kopen