Onze matrashoezenfabriek in Heerenveen

Wij maken uw matrashoes in onze eigen fabriek in Heerenveen

Matrashoes.com is onderdeel van Matras Factory in Heerenveen. En Matras Factory is geen beddenspeciaalzaak, maar een heuse matrassenfabriek. Al onze matrassen, topdekmatrassen en matrashoezen worden ambachtelijk geproduceerd in Heerenveen. Onder ons eigen matrassenmerk produceren en verkopen we onze zelfontwikkelde matrassen van hoog kwalitatief niveau. Doordat we meer dan 30 jaar ervaring hebben, zijn we ware specialisten op het gebied van matrassen en topdekmatrassen geworden. En doordat we dagelijks met alle verschillende soorten materialen werken, weten we hoe een goed en comfortabel matras eruit moet zien.

Wij kregen steeds meer aanvragen van klanten die hun matrashoes wilden vervangen. Dit omdat de kern van het matras vaak nog goed is. Om deze steeds groter wordende groep consumenten te bedienen, bieden wij ons nauwkeurig uitgekiende assortiment matrashoezen nu ook aan op onze specialistische webwinkel Matrashoes.com.

Bezoekadres showroom en fabriek

De showroom en het slaap-lab van de fabriek vindt u in Heerenveen, op het industrieterrein Heerenveen-West, dichtbij de snelweg. Het parkeren is gratis. Op deze locatie kunt u alle opties en varianten van onze matrassen, topdekmatrassen ,boxsprings of matrashoezen uitproberen en wordt u door onze matras-expert op een zeer deskundige wijze geadviseerd.

Matras Factory /  Matrashoes.com
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Telefoon: 0513 - 640 401 

Mocht uw navigatiesysteem ons adres niet pakken, probeer dan om Businesspark Friesland-West 7 Nijehaske in te voeren. Sommige navigatiesystemen hebben de gemeentelijke herindeling nog niet doorgevoerd.

Showroom Matras Factory Heerenveen

Vindt u het moeilijk om online te beslissen?

Dan bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze fabriekshowroom in Heerenveen. In Heerenveen, waar ook de fabriek gevestigd is, hebben wij een heus ‘slaap-lab’, waar u al onze soorten matrassen, topdekmatras en matrashoezen zelf kunt uitproberen. Uiteraard zullen we u deskundig en zorgvuldig voorlichten.

Tientallen verschillende matrassen en topmatrassen liggen op uw oordeel te wachten in alle denkbare maatvoeringen. U kunt ze allemaal uitproberen.

En hebben we desondanks niet wat u wilt?

Dan maken we het voor u. Bij ons slaagt u altijd.

In ons "slaap-lab" bij de fabriek in Heerenveen kunt u in alle rust de kwaliteit van de matrassen testen en op deze manier veilig en vertrouwd een aankoop doen waar u vele jaren plezier van zult hebben.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite