Over ons

Matrashoes, essentieel onderdeel van het matras

Persoonlijke wensen van de klant
matrashoes.com showroom in HeerenveenMatrashoes.com is een idee en onderdeel van Matras Factory. Wij maken sinds tientallen jaren matrassen en we durven onszelf dankzij onze jarenlange ervaring in het produceren en verkopen van matrassen wel matras-expert te noemen. Matrassen kennen voor ons geen geheimen.

Adviseren
Een ander punt waar wij voor staan is het geven van het juiste advies. Wij vinden het belangrijk dat wij hoogwaardig, professioneel en vooral persoonlijk en betrouwbaar advies leveren aan onze klant. Wij streven hiernaar in onze showrooms maar ook online op onze website. De nadruk ligt bij ons meer op advies dan verkoop.

Als matrassenfabrikant krijgen wij de laatste jaren steeds vaker de vraag naar enkel een nieuwe matrashoes. Vaak zijn de matrassen van deze klanten nog goed, maar zijn de matrashoezen versleten of bevuild geraakt. Het reinigen van matrashoezen is een intensieve en kostbare aangelegenheid, terwijl u op eenvoudige wijze uw matrashoes kunt vervangen. Daarom hebben we MatrasHoes.com gelanceerd.

Uw matrashoes gemaakt in ons eigen atelier

Wanneer u bij ons een matrashoes bestelt, dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige matrashoes, gemaakt in ons eigen atelier in Heerenveen.

Wij bezorgen uw nieuwe matrashoes in heel Nederland en België.

Over ons 1
Over ons 2
Over ons 3
Over ons 4

Staat uw afmeting er niet tussen?

Voor afwijkende maten of kwaliteiten kunt u ons contact formulier gebruiken. Zoals gezegd maken wij alle matrashoezen zelf, hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn. Op deze site hebben wij een selectie gemaakt van de meest voorkomende kwaliteiten.
Search engine powered by ElasticSuite