Over ons

Een nieuwe matrashoes, direct een schoon en fris bed, met uw vertrouwde ligcomfort

Matrashoes.com is een idee en onderdeel van Matras Factory. Wij maken sinds tientallen jaren matrassen en we durven onszelf dankzij onze jarenlange ervaring in het produceren en verkopen van matrassen wel matras-expert te noemen. Matrassen kennen voor ons geen geheimen.

Als matrassenfabrikant krijgen wij de laatste jaren steeds vaker de vraag naar enkel een nieuwe matrashoes. Vaak zijn de matrassen van deze klanten nog goed, maar zijn de matrashoezen versleten of bevuild geraakt. Het reinigen van matrashoezen is een intensieve en kostbare aangelegenheid, terwijl u op eenvoudige wijze uw matrashoes kunt vervangen.

U matrashoes online bestellen

Bent u ook alleen maar op zoek naar een nieuwe matrashoes, dan kunt u deze direct vanuit onze matrasfabriek rechtstreeks bij ons bestellen. De verzending is gratis. U kunt uw bestelling veilig afrekenen via iDeal, Paypal of Bancontact / Mistercash. Mocht u achteraf willen betalen dan kan dat onder rembours. U betaalt dan het totale bedrag contant aan de bezorger bij de deur. Bij betaling onder rembours komt er €7,50 aan rembourskosten bij.

Wij bezorgen in heel Nederland en België.

Matrashoes vervangen

Matrashoes op maat nodig?

Voor afwijkende maten of kwaliteiten kunt u ons contact formulier gebruiken. Zoals gezegd maken wij alle matrashoezen zelf, hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn. Op deze site hebben wij een selectie gemaakt van de meest voorkomende kwaliteiten.